Het daten van een volslanke man

Het daten van een volslanke man is wellicht niet meteen wat de meeste vrouwen voor ogen hebben, toch zijn er heel veel mannen die een paar kilootjes meer wegen én kleven er ook nog eens voordelen aan. Daarnaast zijn er net als dat er mannen zijn die op volle vrouwen vallen, ook vrouwen die op volle mannen vrouwen. Gelukkig maar want op elk potje past een dekseltje, althans dat is wat ze altijd zeggen, dus laten we daar ook maar vanuit gaan. Heb jij nog geen partner gevonden? Er is altijd hoop! Hieronder vind je een aantal voordelen waarom je een volslanke man zou moeten daten. (Uiteraard gelden de meeste dingen ook voor volslanke vrouwen)

Hoe is een volslanke man aantrekkelijk?

– Omdat hij zo groot is, voel jij je altijd delicaat en klein
– Omdat hij niet naar de sportschool gaat, hoef jij ook niet
– Hij zal je niet vragen om gezonder te gaan leven
– Dat resulteert in kunnen eten wat je wilt
– Wanneer je naar comfort gaat kijken: hij is gewoon een groot kussen met een piemel
– Je kunt je hoofd gemakkelijk op zijn borst leggen, zonder dat je oor in zijn sleutelbeen gedrukt zit

Het daten van een volslanke man

Het daten van een volslanke man

Er zijn niet meteen tips hoe je een volslanke man kunt gaan daten, maar met alle vormen van dating is het hetzelfde! Zorg dat je zelf goed in je vel zit, dat je vol zelfvertrouwen zit en dat je gewoon op je gevoel afgaat. Wanneer er allerhande alarmbellen gaan rinkelen in je hoofd op voorhand? Dan kan het wel eens een slecht voorteken zijn. Maar dat geld in alle gevallen van een date, niet alleen wanneer je een volslanke man wilt gaan daten.

Een ding is zeker, iedereen valt op een ander type – en alle mensen zijn anders. Het maakt niet uit, daten is een gevoelige aangelegenheid en je zult echt niet na iedere date helemaal verliefd en in de wolken zijn. Soms kan het van de zevende hemel terug op straat zijn binnen enkele seconden. Op het gebied van daten zijn er zoveel tips te vinden, en uiteindelijk zal je toch op je eigen gevoel af moeten gaan. Je kunt tips in een bepaalde mate volgen, maar mensen reageren en doen toch altijd anders dan er voorspeld wordt. Ga niet teveel uit van een bepaalde situatie dan kan je ook niet teleurgesteld worden.