Messi stopt met pizza en begint met voetballen

Lionel Messi

Lionel Messi

Messi was voor de winterstop moeilijk vooruit te branden, maar het zal niet veel mensen ontgaan zijn dat de aanvaller na de winterstop ineens veel beter is gaan spelen. Dit komt volgens zijn diëtist, zo weet VP te melden op hun website. Niet alleen het dieet schijnt geholpen te hebben, de aanvaller kreeg ook te horen dat hij zich moest gaan vermaken zonder pizza. De aanvaller scheen hier nogal een zwak voor te hebben namelijk. En al die pizza, dat was niet goed voor zijn gewicht en zeker niet goed voor zijn conditie. Nu deze factor aangepakt is, lijkt het ineens stukken beter te gaan. Er wordt vaker gescoord en Messi geeft meer voorzetten. De speler is ineens weer stukken scherper op het werk, om het zo maar eens te stellen. Wil je meer Messi? Kijk dan eens op deze site om goedkoper en beter internet te krijgen zodat je veel meer filmpjes en feiten kunt bekijken.

Dankzij het dieet heeft de aanvaller een betere conditie en zit hij stukken beter in zijn vel. Over Messi valt natuurlijk veel te zeggen, maar dat hij af moest vallen, dat was nog niet veel mensen opgevallen. Wat zijn nou zoal wat feiten over deze spits?

• Messi is volgens velen de beste spits ter wereld
• Messi is officieel een centraal aanvaller
• De combinatie met Suarez lijkt hem goed gedaan te hebben
• Messi is in de bloei van zijn loopbaan, maar er wordt al gesproken over stoppen en wat dat zou betekenen voor FC Barcelona
• Messi wordt niet het symbool van Barca genoemd, velen noemen hem de ploeg met tien extra spelers op het veld